DJ studio De Berg

Popcentrum Jacobiberg is in hoog tempo aan het vernieuwen! Een belangrijk doel voor ons is dat we de komende jaren lokale DJ’s mogelijkheden willen bieden om zich verder te ontwikkelen, daarom hebben we een compleet nieuwe DJ-studio geopend: “De Berg”!

Zowel beginnende als gevorderde DJ’s kunnen les krijgen van ervaren docenten. Ook is de DJ-studio af te huren om op een professionele set te oefenen. Verder doen verschillende bekende DJ’s een liveset die voor iedereen online te bekijken is.  Zo kun je precies zien hoe een professionele DJ draait en kun je horen voor welke tracks hij of zij kiest.

Daarnaast kun je je inschrijven voor exclusieve masterclasses van bekende professionele DJ’s, waarin je hen het hemd van het lijf kunt vragen. Vervolgens laat de DJ natuurlijk zijn skills zien in de vorm van een showcase.

Een DJ studio huren?
Sinds januari zitten de jongens van het Arnhemse RnB en Hip-Hop duo ‘Chamos’ op Jacobiberg. Hier verzorgen zij hippe dj-workshops en cursussen. Voor de wat gevorderde DJ’s biedt Jacobiberg de mogelijkheid de ruimte met professionele apparatuur te huren.

1 uur draaien is €17
2 uur draaien is €30

Ben je benieuwd? Geïnteresseerden kunnen zich melden bij deberg@jacobiberg.nl of bellen naar Jacobiberg: 026-4422106.
Watermeloen in Musis op Koningsdag!

De jongens van ‘Chamos’ uit onze dj-studio zitten zeker niet stil. Naast dat ze zelf draaien op feesten en festivals, organiseren ze ook het welbekende R&B, Hip-Hop en Dancehall tunes feestje: Watermeloen!

Nadat Watermeloen samen met het feest ‘Chocolade’ vorig jaar in Nijmegen al een heerlijke combinatie bleek te zijn, gaan ze dit met Koningsnacht helemaal overdoen! Je lievelingsfruit uit Arnhem en je favoriete snoep uit Nijmegen komen samen voor een extra groot feest om de verjaardag van Koning Willem te vieren. Speciaal hiervoor verhuizen ze naar een grotere locatie, namelijk de gloednieuwe Parkzaal van Musis. Verwacht dus naast de fijnste R&B en Hip-Hop nog meer gezellig- en gekkigheid!

Ga voor meer informatie en de te gekke line-up naar https://www.facebook.com/events/218431442057850/

Locatie

Popschool