De Kaaij

Nijmegen en Arnhem verbroederen op het zand van de rivier: cultureel terras De Kaaij en popcentrum de Jacobiberg hebben de handen ineengeslagen voor een mooie zomerse avond met fijne Arnhemse muziek op Nijmeegse bodem.

Singer-songwriter Jellephant opereert tegenwoordig als band. Met zijn Phantoms verkent hij de grenzen van de rockmuziek. Zij openen om 17.00 uur de Arnhem-Nijmegen-connectie op vrijdagavond de 14e augustus. Deaf Charley laat horen dat blues nog steeds niet dood of doof te krijgen is. De oervaders van het genre gaan binnen deze jonge formatie hand in hand met modernere klanken uit het mammoetengenre. Nadat de broeierige hitte van de donderdagavond verdreven zal worden met flink wat gedonder, prolongeert Donnerwetter het gerommel van de donderdagavond gewoon nog even. Maar dan wel op geheel eigen wijze. De band van (Shaking Godspeed-leden) Rocco Osterman en Wout Kemkens is verre van een onbekende op het Nijmeegs territorium. De Kaaij is dan ook heel erg blij dat deze band, vlak voor hun wereldrecordpoging ‘de muzikale elfstedentocht in één dag’ nog even een minder gehaast optreden komt doen.

Afterparty om de voetjes van de vloer te spelen is er in de vorm van het maffe en feestelijke Pan de Capazo dat om 23.00 uur aantreedt, maar zij komen van ietwat kilometers verderop, te weten uit Spanje. Het belooft weer een Kaaij-fijn avondje te worden op het Nijmeegse stadsstrand!

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>