Bandpresentatie

woensdag 29 juni staat er om 20:15 een Bandworkshopband op het podium in de zaal van de Jacobiberg. BASSLESS heeft dan net de 10 weekse cursus afgerond en zal laten zien wat de bandleden allemaal in hun mars hebben!

WAT IS EEN BANDWORKSHOP?

Naast individuele muzieklessen geeft de Jacobiberg ook bandworkshops. Het concept van een bandworkshop is simpel maar effectief: Je schrijft je als muzikant in voor de bandworkshop. De Jacobiberg stelt vervolgens uit alle inschrijvingen een band samen. De groep bestaat uit mensen van ongeveer hetzelfde niveau, dezelfde leeftijd en met min of meer dezelfde muzikale interesse. Onder begeleiding van een docent duik je dan tien weken lang een oefenhok in.

Samen zoeken ze een aantal nummers uit. Of er worden eigen nummers geschreven. Na tien lessen van twee uur word het bandworkshop traject wordt afgesloten met een optreden in één van de Arnhemse poppodia. En vanavond is dat dus in de zaal Popcentrum Jacobiberg zelf.

Dit maal staat er een band op het podium waar van de muzikanten elkaar tien weken terug nog helemaal niet kenden, maar het ook mogelijk om je in te schrijven met vrienden of een reeds bestaande band. Dan word je door de docent gecoached op de onderdelen die je zelf wil. Waarom rockt die ene gitaar riff net niet hard genoeg? Waarom mist dat andere nummer een lekkere groove? Hoe kunnen we Live veel vetter klinken? In samenwerking met je bandcoach til je je eigen band dan in no-time naar een hoger plan.

Heb je zelf interesse om mee te doen met de bandworkshop? Dan kun je je individueel maar ook met een volledige band inschrijven via deze pagina.

 

 

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>