Bandavond

dinsdag 13 juni: Luxor Live
woensdag 8 juni: Popcentrum Jacobiberg
vanaf 18:00
Bandavond van de Jacobiberg Popschool.

Op 13 juni presenteren de leerlingen die op dinsdag in een band spelen op de Popschool hun kunnen  in de bovenzaal van Luxor Live!

Vanwege de verhuizing naar het nieuwe pand kunnen we zoals andere jaren helaas geen open dag houden. Dit zullen we op de nieuwe lokatie op een ander moment in het seizoen ruimschoots goed maken.

Deze avond spelen de bands die gecoacht worden door Kees Lewiszong en Fabian Kraal. Hieronder zijn ook leerlingen die zangles hebben van Anne Ermens of basgitaarles van Erik Harbers. Ook een aantal gitaarleerlingen van Cyril Whistler zal een nummer ten gehore brengen.

Naast bas, drum en gitaar wordt er aan de Popschool ook les gegeven in piano en zang, maar ook in een volledige band. Op dinsdag krijg je naast je reguliere instrumentles ook eens in de 2 weken samenspelles.

De Jacobiberg Popschool is al meer dan tien jaar een begrip in Arnhem met name door haar hedendaagse aanpak. Je krijgt geen stoffige theorie of klassieke les maar we werken met de muziekstijl die jij zelf wilt leren. Wil je gitaar leren spelen omdat je van de Foo Fighters en John Mayer houdt? Dan beginnen we natuurlijk niet met een klassieke Spaanse akoestische gitaar, maar meteen met de elektrische gitaar. Samen met je docent bespreek je met welk materiaal je aan de slag wilt. Maar als je juist meer wil weten over muziektheorie of notenschrift dan kan dat natuurlijk ook.

De docenten aan de Popschool spelen over het algemeen veel live in bands. Zo spelen gitaardocenten Kees en Roman in Navarone , zijn drumdocenten Jusso en Fabian regelmatig te vinden op de nationale podia, zingt zangdocente Lienke als achtergrondzangeres bij Kenny B. en heeft gitaardocent Cyril ooit nog een rock-opera uitgebracht.

Vanaf 29 mei is Popcentrum Jacobiberg te vinden aan het nieuwe adres:
Utrechtseweg 310
Gebouw H01
6812 AR Arnhem
(de bandavond vindt plaats in Luxor Live)

De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je bellen met de balie: 026-4422106.

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>