Paasconcerten 2016

Bekijk hier de foto’s!

Line-up Paasconcerten 2016:
Lifelong
The Heat
Jetblack Fiftysix
Liwet’s Eye
Achterdochtig
Electric Company
Jellephant & the Phantoms
We openen de dag i.s.m. met Park Open:
Osby
Sinner & the Songfighter 
Mount Metal in de Rietveldzaal:
Captivity
De Grote Boodschap
Mouflon
Panoptikon

De Paasconcerten zijn toe aan hun 41e editie. (neem eens een kijkje in het Paasconcerten archief) Daarmee is het het oudste en langst lopende popfestival van Arnhem.

Op eerste Paasdag spelen 12 lokale acts op verdeeld over twee podia. Op het hoofdpodium zijn alle genres vertegenwoordigd. Pop, rockabilly, stoner, indie en psychedelische blues. In de Rietveldzaal houden de mannen van Mount Metal een mini metalfestival tijdens de Paasconcerten.

We beginnen ’s middags relaxt met songwriterpop en naarmate de avond vordert, wordt het gaspedaal steeds verder ingedrukt.
DJ’s Alain Féner en dj clojo zullen tussen de bands door de boel opleuken!

Rond etenstijd hoef je je geen zorgen te maken. De KookNozem houd van stoer eten en rijdt alle festivals af met zijn robuste brandweer-cateringtruck. Hij zorgt tijdens de Paasconcerten voor de artiesten- en publiekscatering.
Tussen 17.00 en 21.00 serveert hij complete maaltijden. Mexicaanse gerechten met een bite. Ambachtelijke Chili con carne met veel extra’s als garnering en Chill sin carne voor de vegetariërs. Geen behoefte aan een complete maaltijd? Er zijn ook heerlijk nacho’s om te snacken.

De zaal gaat ’s middags om 14.30 uur open, de eerste band begint om 15:00 en het feest gaat door tot de kleine uurtjes. De entree is zoals altijd gratis.

Tijdschema:

15.00 Sinner & the Songfighter
16.00 Osby
17.00 Achterdochtig
18.00 Liwet’s Eye
19.00 Jellephant & the Phantoms
19.30 Captivity (Rietveldzaal)
20.00 Jetblack Fiftysix
20.30 Mouflon (Rietveldzaal)
21.00 Electric Company
21.45 Panoptikon (Rietveldzaal)
22.15 Lifelong
22.45 De Grote Boodschap (Rietveldzaal)
23.15 The Heat

1 Comment to Paasconcerten 2016

  1. Wim Bulsink's Gravatar Wim Bulsink
    2 april 2016 at 00:39

    Ik heb de ‘Ballade’ van Electric Company (Paasconcerten) op video. Wil dit best transferren naar hun. Als ze belangstelling mochten hebben kunnen ze mij een mail sturen met een verzendadres naar Toohands@telfort.nl
    Gr. Wim

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>