Paasconcerten 2014

Als je wil nagenieten van de Paasconcerten 2014:

foto’s

verslag 3voor12 Gelderland zaterdagavond Rietveldzaal

verslag 3voor12 Gelderland dag 1

verslag 3voor12 Gelderland dag 2


zaterdag 19 april:

Ashes of Many
(the)Dustbombers
La Zona
Potential Criminal
I Am Blazing Lights
Liwet’s Eye
Rietveldzaal: i.s.m. Muziek bij de Buren.
Iwan 
Roos van Tuil
NankoSoul
Aniek Maren

zondag 20 april:
Oude Jeugd
Gangabella
Alaskans
Super Natural Selection
Nefalem
17o4
Op zondag openen we de rietveldzaal voor de intiemere acts:
Marcel Verbeek
How Lilies Grow
Once Upon a Pony
Einfach Kurt

De Paasconcerten is het oudste festival van Arnhem.

price viagra

De hele geschiedenis kun je terugvinden in hetPaasconcertenarchief. Ook dit jaar zal een selectie van beginnende en gevorderde bands uit Arnhem en omgeving het podium betreden.

Extraatjes:
Muziek bij de buren
Op zaterdagavond wordt de Rietveldzaal omgetoverd tot een kleine, intieme huiskamer waar je kan genieten van optredens van verschillende muzikanten die deel hebben genomen aan de eerste editie van Muziek bij de Buren!Muziek bij de Buren is hét nieuwe huiskamerfestival van, voor en door Arnhem. Op zondag 15 december 2013 vond de eerste editie van het festival plaats en traden in ruim 59 concertlocaties evenveel Arnhemse acts op. In december van dit jaar komt het festival weer terug, maar tot die tijd kan je Muziek bij de Buren treffen op veel andere evenementen en festivals. Zoals bijvoorbeeld bij de Paasconcerten.

Luisterpaal
Daarnaast staat de Jacobiberg-luisterpaal weer ergens in het gebouw. Hier kun je de nieuwste releases van lokale acts ter plekke beluisteren. Een aantal bands hebben nummers ter beschikking gesteld die nog niet eens uit zijn. Je kunt nieuwe nummers  beluisteren van Krach, The Bunny Bonanza’s, The Heat, Holz, Littlebigginger, Sane, 17o4, Einfach Kurt, Ashes of Many en nog veel meer!

ACTIE 1: Gratis consumpties voor bezoekers van Record Store Day!
Op zaterdag 19 april is het Record Store Day. De dag waarop alle platenzaken in Nederland in het zonnetje gezet worden middels speciale releases en in-store optredens van diverse Acts. De Jacobiberg draagt de plaatselijke platenzaak natuurlijk ook een warm hart toe. Daarom trakteren wij de klanten van Kroese en Waaghals in Arnhem op de 19e op een drankje. Als jij op die dag een plaat of cd aanschaft, krijg jij van ons een gratis consumptiebon (biertje, fris of wijn) die je ‘s avonds kan inwisselen op de Paasconcerten. Een duidelijk geval van een win-win-situatie. Jij koopt goede muziek, support de plaatselijke platenzaak èn krijgt ook nog eens een gratis drankje.

ACTIE 2: Persoonlijke serenade in Europa’s hoogste reuzenrad door Einfach Kurt!
Ook dit jaar werkt de Jacobiberg weer volop mee aan de programmering van o.a. het Freefall Festival dat op koningsnacht en -dag plaatsvind. De heerlijk duistere en zwoele singer-songwriter Einfach Kurt speelt dit jaar op zowel De Paasconcerten als op het Freefall Festival. Daarom gaan beide festivals hem verloten! Dat wil zeggen; we verloten een uniek optreden van Kurt in het reuzenrad op het Freefall Festival. Hij stapt samen met jullie in een gondel van het grootste reuzenrad van Europa en zal twee rondjes lang een uniek unplugged mini-concert geven voor de gelukkige winnaars.
Vraag op zondag de 20e naar de gratis lootjes bij de muntenkassa van de Paasconcerten.

Just Like Your Mom – R&R food
Tijdens de Paasconcerten staat de crew van Just Like Your Mom festivalcatering met een speciale snackwagen op de Paasconcerten. Just Like Your Mom is een uniek R&R cateringbedrijf. Ze makken de lekkerste snacks met duurzame, gezonde en veggie ingrediënten. Een maand geleden hebben ze hun eigen merk chiliburger op de markt gebracht. Die pittige hamburger is net als bij een nieuw album gelanceerd met een heuse releaseparty. Een releaseparty voor een hamburger. Kijk, die spirit, daar houden we van! Just Like Your Mom makes rock&roll food taste good!

http://www.justlikeyourmom.com/catering/index.html

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>