Paasconcerten 2013

Dat was wederom een fijne editie van de Paasconcerten op 30 en 31 maart!

Bekijk hier de foto’s!


Zoals de laatste jaren traditie is geworden hebben we naast de bands in de zaal een aantal interessante namen in de rietveldzaal. Dit jaar gehost door Hömpfdingå, FFFabrique en Geranium Sessies.

zaterdag 30 maart: zondag 31 maart:
Deaf Charley
Mannheim
Littlebigginger
The Hubschrauber
Hippy Tree Friends Collective
Cult Ellifex
Jacobiberghain:
Hömpfdinga
FFFabrique
NestReble
Dr. Duval
Bong Breaker
Capgras
Jürgen Rijkers & Band
New Best Friend
Thee Hammer
Geranium Sessies presenteert:
Julian Hertz
Nienke Deiters
Wolves Dressed in Sheep
Bearson

Zaterdag 30 maart: Vergeet Berghain, knal hem door in Jacobiberghain. De kleinste club van Arnhem, speciaal voor hipsters en paardenmeisjes. Tijdens de Paasconcerten-zaterdag verzorgen Hömpfdingå en FFFabrique in de Rietveldzaal de danceprogrammering met bananen, iglo’s, live-sets en wederopstanding van Jezus Christus.

Zondag 31 maart: De Geranium Sessies staan bekend om hun filmpjes van artiesten die een dierbaar nummer vertolken op verrassende leegstaande lokaties. Een aantal acts die onlangs een sessie hebben opgenomen zullen hier live een intiem optreden geven. De rietveldzaal staat dan wel niet leeg, maar dat mag de pret niet drukken.

Ook dit jaar een speciale Jacobiberg Luisterpaal met de allernieuwste releases van Arnhemse (e.o.) bands. 3voor12 Gelderland zal ter plekke met het publiek 3-regel-recensies gaan schrijven!

Verder zal op zondag buiten ge-youtube-VJ’d worden door de Urban Bios!

De Paasconcerten is het oudste festival van Arnhem. De hele geschiedenis kun je terugvinden in het Paasconcertenarchief. Ook dit jaar zal een selectie

van beginnende en gevorderde bands uit Arnhem en omgeving het podium betreden.

De Paasconcerten garanderen een bomvolle zaal met super sfeer, veel publiciteit, een complete backline en professioneel geluid. Bands krijgen geen vergoeding of gage voor het optreden tijdens de Paasconcerten.

De Jacobiberg heeft veel contact met andere arnhemse podia en festivals, verzorgt coaching en verhuurt oefenruimtes, dus zelfs als je niet geselecteerd wordt voor de Paasconcerten, is het slim om je in de picture te spelen.

Wil jij meehelpen tijdens de Paasconcerten?

Klik hier voor het Paasconcertenarchief en werp een blik in het verleden!

 

 

 

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>