Paasconcerten 2012

Bekijk hier de foto’s. 

Recensie 3voor12

 

Zaterdag 7 april
Krach (try out show)
En Vélo
Panoptikon
Killer Honey
Mytron
Not Dead Yet
Plastic Evolution
Rogier Pelgrim
Achterdochtig

Zondag 8 april
Monokraft
LADA!
Poor Richard
Knuckles of Frisco
The Heat
CLAUS
“Bij gebrek aan beter” (dance)

 

Dit jaar schreven tachtig bands zich in voor de Paasconcerten op zaterdag 7 en zondag 8 april (eerste Paasdag). Uit deze inschrijvingen zijn uiteindelijk 15 bands geselecteerd om op de Paasconcerten te spelen. De muziekstijlen lopen uiteen van Songwriterpop tot deathmetal en electro- indierock. Juist de enorme afwisseling in stijlen heeft er toe geleid dat de Paasconcerten na meer dan 30 jaar niet alleen zijn uit gegroeid tot Arnhems oudste maar ook Arnhems gezelligste popfestival. Een evenement waarbij ervaren acts zij aan zij staan met nieuwe en vaak jonge bands.

De band Krach gebruikte enkele jaren geleden de Paasconcerten als springplank voor hun nieuwe sound. In de afgelopen twee jaar zijn ze uitgegroeid tot een van de betere Arnhemse pop exportproducten. Mede dankzij goede liveshows in het clubcircuit en op festivals o.a. Noorderslag, de Zwarte Cross en De Affaire en tv optredens bij o.a. De Wereld Draait Door. De heren hebben zich het afgelopen jaar opgesloten in hun home-studio om te werken aan materiaal voor hun nieuwe album. Dit jaar keren ze terug naar waar het voor hen vroeger begon. Want ze hebben dit jaar de Jacobiberg Paasconcerten uitgekozen om een korte try out show te spelen om aan het publiek te laten horen waar ze mee bezig zijn. Dat wordt dus een exclusief voorproefje waar de rest van Nederland zeker nog een half jaar op moet wachten.

Sponsor:

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>