Paasconcerten 2010

Download de mp3voor12
Recensie dag 1
Recensie dag 2
Bekijk de foto’s

Het programma van de paasconcerten 2010.

Zaterdag 3 april:
Phoenix Park
The Jacobites
Seanpenn
Kids Will Be Skeletons
King Locust
Inamix

Naast het grote podium waar de bands staan te rocken wordt er in de Rietveldzaal (één van de 4 oefenruimtes) een podium gecreëerd waarop zaterdag een voorproefje te zien is van het Gelders Singer-songwriters Festival (GSSF).

Boy Gol
Loes Swinkels
Nienke Deiters
Dear Jane

Zondag 4 april:
Geiser
Ashes of Many
En Vélo
Dead Stiff
Landmark 105
Yordan Orchestra

Op zondag werd de Rietveldzaal omgetoverd tot café 3voor12. De crew van VPRO’S 3voor12 Arnhem/Nijmegen verzorgt een doorlopend programma van interviews, unplugged sessies en dj sets met 3voor12 recensenten achter de knoppen. Alle interviews en live sessies zijn opgenomen en later via de 3voor12 site gestreamd.

Ook van alle bands die op het hoofdpodium spelen werden live opnames gemaakt. De laatste act zal op 12 april rond middernacht het podium op klimmen. De volgende dag was op de site van VPRO’s 3voor12 Arnhem/Nijmegen om exact 12.00 uur ‘s middags al een ‘verzamel-CD’ te downloaden met daarop in totaal 12 livetracks van de 12 bands die op het grote podium hebben gestaan.

Terug naar het Paasconcerten archief

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>