Paasconcerten 2008

ZATERDAG
– Captain Hell
– Herman
– Impalement
– Moxie Crimefighter
– Lakewater
– Lavalu
ZONDAG
– Anavarin
– Corduroy
– Dead Man Running
– Bodybags
– Eyepatch
– Out of Many

Op het kleine podium staat o.a. Anders Niemand

en the Studio wordt onveilig gemaakt door o.a.
Ed and the Fretmen,
Vrienden Van De Duitse Keuken,
Marten de Paepe,
D I S T E L
The Analogic Sound Project.
De Paasconcerten zijn voorbij maar hier op de Berg zijn we allemaal nog aan het bijkomen. Want wat was dit een enerverend weekend; Super druk en super gezellig. Kortom de ‘super’latieven schieten ons te kort.

d We hopen (en denken) dat jullie je als publiek ook goed hebben vermaakt.

INTERVIEWS EN UNPLUGGED SESSIES
Wil je alles nog eens na beleven houdt dan de site van VPRO’S www.3voor12.nl./ArnhemNijmegen goed in de gaten. De jongens hebben het hele weekend bij ons gebivakkeerd met een opnamestudio, een cameraploeg en een hele kluwen journalisten. In de komende twee weken zullen er op die site regelmatig Recensies, exclusieve Paasconcerten videoclips van unplugged sessies en sfeer reportages van de camera ploeg verschijnen.

BEELDMATERIAAL

Er staan al twee unplugged sessies van VPRO’s 3voor12 online. De sessies zijn ’s middags opgenomen in een van de Jacobiberg kantoren.

We hebben al een eerste opzetje gemaakt voor een Jacobiberg YOU-TUBE pagina. Heb je zelf films of foto’s gemaakt tijdens de Paasconcerten mail dan svp een linkje naar wim we voegen jullie film en foto materiaal er graag aan toe.

THANX
Natuurlijk zijn er te veel mensen die we moeten bedanken voor hun medewerking of bijdrage aan de Paasconcerten. Maar we willen toch een aantal personen en instellingen noemen.

Allereerst willen we de Jacobiberg vrijwilligers bedanken. De Paasconcerten zijn onmogelijk te realiseren zonder de inzet van onze vrijwilligers(bar, verspreiding, productie, stage managers etc. etc.). Langs deze weg willen wij hun dubbel en dwars bedanken voor het harde werk.
Een buiten gewone vermelding gaat uit naar Ben Lamers (technische hulp) en helemaal naar George Manak (voor decor, aankleding en het bouwen van de internet piano!!).

Daarnaast willen we alle sponsors en instellingen bedanken die ons geholpen of gematst hebben met spullen.
Een buitengewone dank-vermelding gaat richting Café The Move en The Stage (voor noodlevering van extra fusten), Willemeen (voor de beamer), en KBL voor het geluid.
En ‘Last but not least’ willen we natuurlijk de bands en het publiek bedanken voor een van de drukste en gezelligste Paasconcerten ooit.

Terug naar het Paasconcerten archief

1 Comment to Paasconcerten 2008

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>