Paasconcerten 1998

ZONDAG 12 APRIL
– Stentorian
– C/4
– Plankton
– Fabulous Grit & The Two-bit Texas Rangers
– Deadbolt
MAANDAG 13 APRIL
– Männer Ohne Nerven
– Trio Fazant
– Spoonz
– Dimension Seven
– The Scones

Helaas vervalt C/4 op het allerlaatste moment om privé-redenen, te laat om nog een vervangende band te benaderen. Ook wordt er hevig gediscusieerd op de berg of de paasconcerten niet te “navelstaardirig” werden. De programma’s waren nog steeds vaak hetzelfde, een band als Stentorian speelde van 1992 – 1995 4 keer achter elkaar. Dit werd tevens het laatste jaar van de band. We besloten om contact te zoeken met andere oefenruimtes, en de paasconcerten daarvoor open te stellen. Op weg naar de showcase!

Terug naar het Paasconcerten archief

1 Comment to Paasconcerten 1998

  1. Arne S.'s Gravatar Arne S.
    22 januari 2011 at 13:02

    Klopt helemaal. En ik wil hierbij vermelden dat wij (Stentorian) toen zelf al eens bedankt hebben voor de Paasconcerten, juist om andere talentvolle bands een kans op de buhne te bieden. Dat blijft toch het mooie van de paasconcerten; jonge bands de kans geven voor een volle bak podiumervaring op te doen. Maar op de latere ‘reunie’ 30 jaar Paasconcerten wilden we natuurlijk niet ontbreken!

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>